INCREDIBILA poveste a singurului OM din lume care s-a NĂSCUT cu DOUĂ FEŢE

Povestea lui începe în perioada anului 1882, în Anglia, an în care venea pe lume Edward Mordake, sigurul om cu două feţe, care de pe atunci a uimit lumea medicala de la acea vreme. Din cauza unei anomalii, băiatul s-a născut la propriu cu două chipuri. Potrivit celor de la realitatea.net, Edward Mordake este considerat ca fiind cel mai groaznic caz de malformație care a existat vreodată pe mapamond.

Chipul din faţă era al unui băiat cu trăsături fine, iar cel din spate era un chip al unei fete, care zâmbea. În ciuda aspectului său fizic, băiatul avea un chip finuţ, era extrem de inteligent și un muzician de o finețe extraordinară. Conform celor de la realitatea.net citate de portalul ro.blastingnews.com, Edward Mordake nu suporta starea în care se afla, ba chiar susținea că noaptea auzea voci ciudate în cap, care îi spunea despre iad și îi povesteau cum este viața de acolo.

Potrivit martorilor din acea perioadă, nimeni nu a văzut ca al doilea chip al bărbatului să mănânce sau să vorbească, pentru că acest lucru îl făcea seara, când erau doar ei doi. Fiind mereu într-o stare de incertitudine în privinţa celui de-al doilea chip cu care se presupune că se certa mereu, tânărul şi-a pregătit sinuciderea într-un mod destul de straniu. Cu toate că era mereu supravegheat de apropiaţi, băiatul și-a făcut rost de otravă, iar la vârsta de 23 de ani s-a sinucis. Înainte de trece în lumea celor făra de fiinţa, băiatul a lăsat celor dragi o scrisoare de adio, prin care îi ruga din tot sufletul să îi taie al doilea chip și să fie înmormântat în altă parte, fără piatră funerară, ca nimeni să nu știe unde este îngropat.

Edward Mordake i-a rugat pe cei mai buni medici să îl scape de al doilea chip, cel din spate, dar nimeni nu a putut face această operație, așa că băiatul a trebuit să suporte două chipuri, unul de înger și unul de demon care îl traumatiza noapte de noapte. Povestea băiatului a apărut într-o ediție a ziarului “Boston Post”, din anul 1885, iar un an mai târziu cazul băiatului a apărut în cartea “Anomalii şi curiozităţi ale medicinei”.

Malformaţia lui Edward este una dintre cele mai ciudate din lume, iar din acel timp și până în prezent nu a mai fost semnalat niciun caz asemănător băiatului. Singura dovadă a existenței sale o reprezintă un chip de ceară, creat de către un artist local, pe baza scrierilor din acea vreme.

loading...

Sursă foto. Sursă articol: portalul de informaţii ro.blastingnews.com