La 59 de ani are 27 de soţii şi 145 de copii.

Winston Blackmore, un bărbat de 59 de ani din Canada, are de 27 de soţii şi 145 de copii. Lider al unui grup de mormoni, susţine că nu este de acord cu legalizarea poligamiei, deoarece ar putea duce la exploatarea femeilor. În 2007 a fost arestat, dar acuzaţiile au respinse înainte să ajungă în închisoare.

Blackmore este capul celei mai mari familii poligame din Canada. Winston Blackmore are în prezent 27 de soţii, alături de care a ajuns să fie tatăl a 145 de copii.

Bărbatul a mărturisit că pe majoritatea soţiilor sale nu le-a curtat, ci ele au venit la el, cerându-i să-i devină soţii.

Locuind într-o ţară în care poligamia este interzisă, Blackmore a avut până acum mai multe probleme cu legea. În 2007, a fost reţinut şi acuzat de poligamie, însă, în scurt timp, autorităţile au renunţat la acuzaţii.

în 2014, bărbatul a fost acuzat din nou şi s-a deschis un nou proces. Dacă va fi găsit vinovat, fostul episcop mormon riscă să primească o amendă foarte mare sau minimum un an de închisoare. Sursă ştire  Sursă foto

loading...