Planurile Statului Islamic deconspirate! Fost membru ISIS face dezvăluiri șocante!

Organizaţia teroristă Stat Islamic, a pus la punct un serviciu secret care se ocupă de pregătirea atentatelor sângeroase din Occident şi cu antrenarea islamiştilor care le comit, a dezvăluit un deţinut german care a fost membru ISIS, într-un interviu acordat cotidianului New York Times.

Serviciul secret al ISIS se numeşte Emni şi a fost creat iniţial ca o poliţie internă care să asigure disciplina în rândul jihadiştilor pentru a identifica posibilii spioni. Cu timpul a devenit o forţă care pune la punct toate operaţiunile externe ale organizaţiei teroriste, recrutarea de noi membrii şi stabilirea noilor ţinte.

Emni este un serviciu organizat pe mai multe nivele, controlat de sirianul Abu Muhammad al-Adnani. Acesta era cunoscut în trecut ca purtător de cuvânt şi director de propagandă al organizaţiei teroriste.

Harry Sarfo, fostul deţinut german a declarat că jihadiştii sunt interesaţi în special de persoanele care au avut legături cu crima organizată, pentru că aceştia au contacte care îi ajută să obţină acte false şi arme.

„Vorbeau deschis despre situaţie, spunând că au numeroşi oameni care trăiesc în statele europene şi aşteaptă ordinele de a ataca europenii”, a povestit Sarfo.

„Te-ar deranja să te întorci în Germania? Pentru că de asta avem nevoie acum”, a mai spus islamistul.

Cei din Emni i-au explicat că gruparea are nevoie de mai mulţi atacatori în Germania şi Marea Britanie. Islamistul a mărturisit că  gruparea plănuieşte să aibă numeroase atacuri în acelaşi timp în Anglia, Germania şi Franţa. Sursă  ştire

loading...