O poveste de viaţă! O fetiţă abandonată la naştere, a devenit campioană mondială la Gimnastică Aerobică

Viaţa ne oferă lucruri urâte şi frumoase în acelaşi timp, totul este ca destinul să ne fie prielnic. Aşa s-a întâmplat şi cu fetiţa din această relatare, când ceea ce inițial părea cea mai mare dramă, s-a dovedit a fi o șansă extraordinară pentru viaţa ei ulterioară. Aici vorbim despre un copil care a fost abandonat la naştere de către părinţii ei şi care ulterior a devenit o mare campioană mondială. Realizările din viaţa acestui copil nu puteau fi înfăptuite dacă parinţii o păstrau şi nu a abandonau, chiar dacă acest lucru a fost un moment tragic pentru ea, a fost până la urmă o şansă unică pentru niște realizări de execepție!

Iată câteva cuvinte despre o senzațională poveste de viață trăită până astăzi, la 11 ani, de Miruna Iordache, preluată de pe site-ul Fundația Ciprian Marica:

Abandonată de familie la naștere și singură pe lume Miruna Iordache a ajuns în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, fiind dată apoi înspre creștere unei asistente maternale unde avea să rămână până la vârsta de șase ani. Ulterior, bursiera Fundației Ciprian Marica avea să schimbe din nou familia și domiciliul, de ea având grijă din acel moment o altă asistentă maternală, Maria Didin.

Maria împreună cu soțul său Anton au ajutat-o pe Miruna să depășească șocul mutării și cu răbdare și înțelepciune au îndrumat-o pe micuța care se rostogolea în sufrageria lor pe podea către gimnastică.

În decurs de doar trei ani Miruna Iordache a obținut 21 de medalii, dintre care 17 de aur, 3 de argint și 1 de bronz, la cele mai importante competiții din țară și din străinătate, scriu cei de la jurnalista.net

loading...
Datorită unui copil abandonat la naștere imnul României a fost auzit și aplaudat la competițiile mondiale de gimnastică aerobică.”
Miruna-Iordache-la-Cupa-Cetății-Deva-682x1024

Ciprian Marica: „Miruna Iordache este un copil incredibil de talentat. Și este dovada vie că prin îndrumarea noastră orice copil poate ajunge să exceleze într-un domeniu sau altul. Mă bucur că o pot ajuta să-și îndeplinească visul și sper ca prin proiectul Laborator Vocațional să pot contribui și la descoperirea și îndrumarea altor copii la fel de valoroși”.

O poveste de viață extraordinară din care ar trebui să ne inspirăm cu toții!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Articolul este preluat de pe portalul de informaţii jurnalista.net