Proaspăt CĂSĂTORITĂ, o MIREASĂ a ajuns în PATUL CAVALERULUI de ONOARE. Ce a păţit acesta este INCREDIBIL!

Povestea acestei mirese a făcut înconjurul tuturor televiziunilor din lume. Momentul povesirii este de-a dreptul incredibil, dar si foarte adevărat. Este vorba despre mireasa Huang şi mirele ei Hu. Aceştia au organizat o nuntă ca în poveşti, totul fiind o relatare demnă de cartea recordurilor prin faptul ca “atenţia proaspetei mirese” a dus la deznodământul nefericit al povestirii.

După petrecerea organizata de miri, cavalerii de onoare au rămas să doarmă în interiorul casei mirilor. În jurul orei 02 noaptea, mireasa a fost nevoită să meargă la baie, după care din greşeală a intrat în dormitorul unui cavaler de onoare care dormea nestingherit de nimeni. Tânăra mireasă a intrat în aşternuturile “aşa-zisului” ei mire, a început să-l mângâie tandru, după care a urmat o partidă de amor incredibilă.

Dimineaţa, mireasa a realizat că bărbatul de lânga ea nu este Wu şi a început să strige „viol”. Familia mirelui a intrat imediat în camera cu pricina şi i-a cerut explicaţii cavalerului de onoare, pe nume Ruan. Acesta a spus că nu a facut nimic rău, lucru care i-a enervat foarte tare pe cei doi tineri proaspăt căsaătoriţi.

Aceştia au mers la poliţie pentru a depune plângere contra acestuia, dar oamenii legii au considerat că nu poate fi vorba de viol şi au refuzat să înceapă urmarirea penală, aşa cum cu toţii se aşteptau, scriu cei de la ccplus.ro citând site-ul de informaţii teotrandafir.com

Mirii l-au dat apoi în judecată pe cavalerul de onoare, dar judecătorii au respins cerea ca nefondată, considerând că femeia a fost cea care a iniţiat raporturile sexuale, noteaza cei de la golbaltimes.cn.

Din acel moment, Ruan a fost considerat nevinovat şi nu a suportat nicio sancţiune prevăzută de lege, în cazul violului. Cazul a stârnit reacţii amestecate, unii considerând că mireasa este de vină, în timp ce alţii acuză comportamentul cavalerului de onoare, considerând că ar fi al unui profitor de “ocazie” si nu al unui prieten bun al mirelui.

Sursa foto. Sursa articol: portalul de stiri ccplus.ro