REŢETA minune care a VINDECAT de CANCER, 45.000 de OAMENI

Tratament cancer. Experimente si studii complexe de laborator incearca sa gaseasca un tratament pentru cancer. Iata, insa, cum cateva ingrediente la indemana oricui, atent combinate, pot fi un tratament alternativ pentru cancer. Peste 45.000 de oameni sustin ca s-au vindecat de cancer sau leucemie cu aceasta reteta.

Tratamentului lui Breuss impotriva canceruluiare la baza sfecla rosie. Ideea este de a a infometa celulele canceroase prin eliminarea proteinelor din dieta cotidiana. Pentru a da rezultate, sunt necesare 42 de zile de tratament urmat intocmai.

Timp de 42 de zile se va consuma doar sucul pe baza de sfecla rosie si alte legume, impreuna cu ceaiuri. Nu se va consuma niciun alt fel de alimente sau bauturi.

TRATAMENT CANCER PE BAZA DE SFECLA ROSIE

– 300 de grame de sfecla rosie
– 100 de grame de morcov
– 100 de grame de radacina de telina
– 70 de grame de cartof crud (optional)
– 30 de grame ridichi

Sucul se da pe storcator si se consuma cate putin pe durata intregii zile. Se mai beau ceaiuri in cantitati mari, facute din de salvie, coada calului, urzica, sunatoare.

loading...
Celulele canceroase au un alt fel de metabolism in comparatie cu cele normale. Astfel ca Breuss a facut o dieta care sa determine infometarea celulelor canceroase, pana la moartea lor, prin care nu le-a mai oferit ca hrana niciun tip de proteina din alimente. Dieta mentionata nu face absolut nici un rau celulelor sanatoase.
Teoria lui Breuss spune ca celulele canceroase pot trai datorita proteinelor din alimentele solide consumate. Tocmai de aceea este important ca pacientii bolnavi de cancer sa nu bea sau sa manance nimic altceva decat ceaiuri si sucuri. Din 1986, de cand s-a lansat acest tratament pentru cancer, peste 45.000 de persoane sustin ca s-au vindecat.
Articol preluat INTEGRAL de pe portalul de informaţii cumsafaci.eu