Un român de 38 de ani, a fost OMORÂT de 4 IMIGRANŢI ARABI, după care i-au VIOLAT IUBITA ore întregi

O poveste care a șocat Italia și România! Dramă cumplită pentru un român în Italia: a murit pentru că a încercat să-şi apere iubita de viol. El a fost ucis de patru tunisieni beți, care au fost prinşi ulterior de poliţie, relatează portalul de informaţii timisoarastiri.ro

Iată cum povestește femeia că s-a petrecut tragedia:

Nicu Răducanu, de 38 de ani, a fost omorât în bătaie anul trecut pe o şosea din Sicilia. El a fost lovit de mai multe ori, în cap, cu o rangă, în timp ce încerca să îşi apere iubita, tot româncă, de un grup de violatori, potrivit România TV.

După ce l-au ucis pe bărbat, tunisienii au agresat-o sexual vreme de mai multe ore pe femeie. Românca a mers apoi la poliţie, unde a povestit tot ce s-a intamplat. Cei patru agresori au fost arestaţi in acest caz , ei şi-au recunoscut fapta şi sunt acuzaţi de crimă, sechestrare de persoane şi viol.

1 Comment on Un român de 38 de ani, a fost OMORÂT de 4 IMIGRANŢI ARABI, după care i-au VIOLAT IUBITA ore întregi

  1. Se petrec in lume cit si in Tara fapte triste si grele.Faptasii sunt sunt de mai multe culori dar cu aceeasi pornire animalica.Auzim peste tot dar mai ales acum sunt focusate pe imaginea de teroare si spaima.In Tara cit si in lume se gasec mereu acest probleme.Trist dar adevarat!

Comments are closed.