VIDEO – Acuzaţii GRAVE spuse de Vladimir Putin: “Ştiu cine a creat ISIS şi voi spune lumii întregi”

Vladimir Putin nu se dezminte niciodată când este vorba de terorismul mondial şi lupta dusă de armata rusă împotriva acestui flagel groaznic. În ultimii ani, Rusia a cerut ajutorul tuturor ţărilor implicate în lupta terorismului mondial, să i se spună zonele unde se află teroriştii ISIS. Fără să primească un răspuns concret şi ajutorul mult aşteptat, a început o “luptă” pe cont propriu cu teroriştii. Lunile ce au trecut, armata condusă de Vladimir Putin a atacat ţinte serioase şi a reuşit bombardarea unor oraşe cheie, care ascundeau “terorişti ISIS”, iar NATO şi forţele armate occidentale s-au uitat de pe margine, la succesul răsunător al ruşilor. Din această cauză, Putin avertizează orice forţă armată să nu treacă prin spaţiul aerian din Siria, deoarece el doreşte să deţină supremaţia în zonă.

Gruparea Statul Islamic este finanțată de 40 de țări, inclusiv de state membre G20. Acuzația a venit luni, din partea președintelui Vladimir Purtin, scriu cei de la portalul de informaţii ccplus.ro

”Am dat exemple, bazate pe informațiile noastre privind finanțarea diverselor unități ale ISIS (Statului Islamic) de către persoane individuale. După cum am zis, acești bani provin din 40 de țări, iar printre ele se numără și state G20”, a spus Putin.

G20 include statele membre G7, adică – Germania, Canada, Statele Unite, Franța, Italia, Japonia, Marea Britanie – și alte 12 state emergente – Africa de Sud, Arabia Saudită, Argentina, Australia, Brazilia, China, Coreea de Sud, India, Indonezia, Mexic și Turcia. Cel de-al 20-lea loc este ocupat de Uniunea Europeană.

Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda ! Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !

loading...

SUA, inca din 1776, au fost, practic, 222 de ani, intr-un continuu razboi, avand doar cativa ani de pace, este un aspect istoric ce nu poate fi negat, caci este insotit de o stufoasa documentatie. Sursă foto.