Obiectul pierdut de un OZN la Aiud, cel mai MARE MISTER al omenirii.

În 1973 câțiva muncitori au descoperit lângă Aiud un obiect misterios care timp de peste 30 de ani a pus multă lume pe gânduri.

Muncitorii săpau într-o carieră de pietriș lângă albia Mureșului și au scos de la 10 m adâncime trei obiecte ciudate. A fost chemat un specialist pentru a identifica cele trei obiecte. Două dintre ele au fost identificate ca fiind fosile de mamut vechi de câteva zeci de mii de ani, dar cel de-al treilea obiect era cu totul neobișnuit, deoarece este realizat din aluminiu, element chimic care nu avea cum să existe înaintea erei noastre.

La 40 de ani de la descoperirea obiectului misterios, mulți cercetători au spus că este vorba de o rămășiță a unei nave extraterestre. Revistele din toată lume au scris timp de 30 de ani despre artefactul imposibil găsit în România iar pasionații de ufologie și paranormal au început să vină în număr tot mai mare la muzeul din Cluj unde se află obiectul denumit Călcâiul de aluminiu de la Aiud.

Obiectul a fost analizat în Elveția, unde mai mulți specialiști au declarat că ar avea o vechime de 250.000 de ani, însă datele de laborator indică faptul că obiectul ar avea între 400 și 80.000 de ani.  Sursă știre

loading...