Incredibil! Doi români din Marea Britanie au transformat o poloneză însărcinată în sclava lor.

Românii au redus-o pe femeie la stadiul de sclavie.

Un român de 47 de ani și fiul său au fost condamnați în Marea Britanie pentru că au transformat o poloneză de 19 ani însărcinată, în sclava lor. Bărbații o obligau să muncească 12 ore pe zi, sub amenințarea că dacă nu ascultă o vor duce la bordel să se prostitueze.

Jurnaliștii britanici spun că tânăra a venit în Regatul Unit pentru un trai mai bun, iar cei doi români au ademenit-o, în luna decembrie a anului 2015, oferindu-i  un loc de cazare  în locuința lor din Tottenham, cu promisiunea că îi vor face rost și de o slujbă.

Însă femeia a fost ținută în condiții deplorabile și obligată să muncească, fiind permament amenințată cu „consecințe grave” dacă nu menține locuința „fără pată”.

Tânăra era însărcinată și avea probleme de sănătate, însă cei doi o puneau să îndeplinească tot felul de sarcini grele și să spele podelele. În cele din urmă, femeia a pierdut sarcina, iar cei doi i-au spus că nu le mai este de folos, deoarece ei sperau să primeasca alocație pentru creșterea copilului.

„Era o femeie vulnerabilă, care nu se simțea foarte bine. Ei știau despre problemele ei medicale, pentru că au dus-o la spital, dar a doua zi a trebuit să se întoarcă iar la atribuțiile ei de menajeră. A fost forțată să lucreze în casă ca servitoare. I s-a spus că dacă nu curăța bine casa vor exista “consecințe grave”, a spus procurorul Andrew Frymann

„Nu puteam să plec nicăieri, eram servitoarea lor. Am ajuns la concluzia că trebuie să fug sau urma să fiu o servitoare pentru restul vieții mele”, a menționat femeia în declarația pentru instanță.

Românii au recunoscut în instanță că au redus-o pe tânăra poloneză la stadiul de sclavie. Tatăl a primit 20 de luni de închisoare iar fiul a fost condamnat la trei ani de închisoare. Sursă știre