O pensionară de 77 de ani din ANGLIA, a anihilat o gaşcă de 3 romi care au vrut să o jefuiască.

Limitele de toleranţă ale unei bunicuţe de 77 de ani au fost întinse la maxim, în ziua când a mers la bancomat să-şi ridice banii. De ceva vreme se tot vorbea prin cartier că există o gaşcă de romi, veniţi din România, care îi atacă pe cei bătrânii neputincioşi şi le fură banii, imediat ce aceştia îi scot din bancomat, scriu cei de la ziarulromanesc.net

Gaşca de romi a fost pe fază şi într-o zi au urmărit-o pe bunicuţa de 77 de ani din Liverpool, tocmai pentru a o jefui. Marea lor mirare a fost atunci când au atacat-o pe bătrânică. Aceasta a opus rezistenţă, și-a păstrat cumpătul, şi l-a luat pe Stoica (19 ani), de guler și l-a izbit de mai multe ori, cu capul de aparatul bancar. Conform celor de la Daily Mail, bunicuţa se numeşte Winifred Peel şi merge la sala de sport, de patru ori pe săptămână, unde aleargă și ridică greutăți.

Cu toate că a reușit să îl imobilizeze pentru scurt timp pe unul dintre tâlhari, cei trei au reușit să fugă cu banii săi. Femeia a intrat în bancă, de unde a sunat la poliție.

„L-am izbit cât de tare am putut, de trei ori. El a început să strige în limba română, era ultimul lucru la care se aștepta”, a povestit doamna Peel.

“Abia după aceea am realizat ce am făcut și am început să tremur – ce se întâmpla dacă ar fi avut un cuțit la el?”, a continuat femeia. Cei trei au fost prinși după o săptămână, fiind identificați cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Toți locuiesc în Manchester și au pledat vinovat pentru jaf, fiind condamnați, pe 16 august, de Liverpool Crown Court.

„Victima” Felix Stoica a primit doi ani de închisoare, iar ceilalți doi, câte un an și jumătate. Stoica avea mai multe condamnări pentru tâlhărie în România.

Cei trei romi se numesc Felix Stoica, Piper Dumitru și Florin Geblescu.

Sursă articol: portalul de informaţii ziarulromanesc.net