VIDEO INCREDIBIL cu tinere frumoase ÎNDRĂGOSTITE de “BOŞOROGI” plini de BANI!

În fiecare zi pe micile ecrane ale televiziunilor ne sunt prezentate fete tinere şi frumoase care sunt “iubitele” unor “moşneguţi” miliardari. Sunt modele de viaţă ale tineretului din ziua de astăzi, ceea ce nu prea este corect. În loc să-şi termine facultatea şi să fie independente din punct de vedere financiar, foarte multe tinere visează la un trai zilnic fără griji şi cu cât mai multă distracţie.

Viaţa nefiind “perfectă”, foarte multe relaţii de iubire cu “bătrânei miliardari” se termină la fel de repede precum şi încep. Odată intrate într-un ritm de viaţă diferită de a noastră, muritorii de rând, fetele sunt mereu cu ochii pe “următorul” pentru a trece la un alt nivel, indiferent de obstacolele prin care trec, sau de impedimentele de ordin sufletesc de care se lovesc. Nimic pe lumea asta nu este “perfect”, nici măcar viaţa alături de un “miliardar” mult mai bătrân, iar cu timpul tristeţea se poate citi pe chipul “odată perfect” al acestor tinere.

Un exemplu elocvent în această privinţă este cunoscutul cuplu Monica Gabor şi Irinel Columbeanu. După ani de minciuni şi emisiuni TV realizate sau regizate impecabil, s-a ajuns la o despărţire fără precedent, iar “iubirea jurată veşnică” s-a transformat în procese interminabile. Cu toate că aceste fete tinere afişează mereu “fericirea”, nimeni nu poate crede în aşa ceva, numai că tineretul care vine din urmă, ia în serios orice imagine “frumoasă” derulată pe ecranul unui televizor.

Nimeni, niciodată nu a demonstrat vreodată că în aceste relaţii a fost vorba de DRAGOSTE CURATĂ şi SINCERĂ!

Sursă articol myplay.site