O MAMĂ disperată întreabă autorităţile: Câţi copii trebuie să mai moară ca să se facă CEVA în ţara asta?

In sfarsit cineva pune puctulul pe I. Este vorba despre o mamica din SIBIU, orasul “gospodarit” de atata vreme de dl Iohannis, care pune la zid autoritatile tragand un semnal de alarma cu privire la sistemul de sanatate din ROMANIA.

Domnule presedinte Klaus Iohannis, domnule prim ministru Dacian Ciolos, domnule ministru al sanatatii Patriciu Achimaș-Cadariu …. d-voastra doar sunteti la conducere sau si vedeti ce se intampla in aceasta tara?

1

Mor copii in spitalele din Romania si nimeni nu stie de ce??? Cati copii trebuie sa mai moara sa se faca CEVA in tara asta.

Am vazut cu totii ca va preocupa mai mult cati caini are un cioban la stana si alte legi aberante care nici nu stiu de unde le soateti? Dar in sistemul sanitar din Romania cand aveti de gand sa investiti ceva? Nu de la voi din buzunare, ci tot de la noi romanii care in orice colt al lumii suntem, contribuim la taxele si impozitele care nu stim unde se duc, pentru ca in sistemul sanitar in nici un caz?

loading...

Cand ati intrat ultima data intr-un spital de stat din Romania???

Stiati ca de acolo iesi mai bolnav decat ai intrat sau chiar mort? De ce oare? Din cauza infectiei care se regaseste in fiecare cm patrat. Din cauza ca vi se rupe de tot ce se intampla in aceasta tara si nu vedeti din poporul roman decat niste fraieri de la care doar sugeti si ultimul ban sa va umpleti conturile.

2

Oare chiar nu va este rusine sa spuneti ca sunteti LA PUTERE si ca acesta este felul vostru infect de a conduce si ridica o tara?

3

Oare nu va este rusine sa spuneti ca asa arata spitalele din Romania? Sau poate nici macar nu stiti cum arata… normal…. va permiteti sa mergeti la un spital privat. In timp ce noi trebuie sa cersim bani sa ne ducem copii in alte tari sa ii tratam daca ii vrem in viata, pentru ca in spitalele noastre te mananca gandacii, rugina si toate infectiile posibile.
ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU!!!”

Sursa foto. Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul de informatii atitudine-romania.com