O tânără MAMĂ a dispărut de trei săptămâni. Trebuie să ajutăm la găsirea ei

O familie din Galați este trăiește o dramă de nedescris după ce o tânără mamă nu a mai ajuns acasă de aproximativ 3 săptămâni, scriu cei de la informatiazilei.ro

Poliția nu are niciun indiciu unde s-ar putea afla aceasta, iar pe rețele sociale circulă un mesaj al unuia dintre copiii acesteia prin care îi roagă pe oameni să îi ajute în găsirea acesteia. Ultima dată când a vorbit cu familia se afla în Slovacia.

Pe femeie o cheamă Manolache Lenuta și conducea un aututorism Volkswagen Passat, cu numărul de înmatriculare G 550 NT.

Semn al unei deznădăjduiri fără margini, copilul și-a schimbat fotografia de profil într-o imagine neagră, simbol de doliu, cu toate că prieteni apropiați îi îndeamnă pe toți din familie să mai aibă speranță.

Gașiți mai jos mesajul familie, împreună cu fotografia femeii. Dacă aveți detalii referitoare la acest caz, sunați de urgență la 112.

loading...

„Mami a dispărut pe 1august 2016, 3 săptămâni de când nu știm nimic de ea, politia nu a aflat nimic, …. Ea venea în ţara, era în drum spre casa ,ultima data când am vorbit … Era prin Slovenia făcuse un popas, era singura cu mașina ei, de atunci nimic… Avea o mașină Volkswagen Passat, numărul G 550 NT, culoare de un roșu vișiniu închis, am pus poze în comentarii, pe mama o cheamă Manolache Lenuta, are 35 de ani, face 36 pe 10.09 Are o cicatrice la mana stângă. Va rugam sa dati un share mai departe, poate se găsește cineva sa ne ajute să o gasim”

Mai multe fotografii găsiți aici: facebook.com