O MIREASĂ a fost FURATĂ şi dusă într-o crâşmă, unde a CÂŞTIGAT la PĂCĂNELE

O mireasă din Iaşi s-a oprit în seara nunţii direct la păcănele. Tânăra a fost „răpită” de nişte prieteni, conform tradiţiei, dar în loc să ajungă într-un club, ea a fost dusă într-o sală de jocuri. Chiar dacă nu a mai jucat niciodată la aparatele de noroc, mireasa a avut parte de o mare surpriză: a câştigat. Cu cinci lei, ea a scos 40 lei, scriu cei de la mesaj.md citând portalul de informaţii rtv.net.

La miezul noptii, ea a fost rapita de trei prieteni: doua fete si un barbat. Cum erau indecisi cu privire la locatia unde sa mearga, toti patru au hotarat sa mearga intr-un pub din campusul studentesc Tudor Vladimirescu. Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, ajunsi la locatia cu pricina au zarit pacanelele. Nu au stat prea mult pe ganduri, amicul i-a „imprumutat” miresei 5 lei, i-a facut instructajul, iar tanara doamna s-a pus pe „treaba”.

A luat bani cu camata de la mine. I-am dat cinci lei pe care i-a jucat„, a spus acesta. Dupa nici cinci minute, mireasa avea sa inmulteasca banii, ajungand la suma de 40 de lei. Bucuroasa de primul ei castig la „pacanele”, ea a solicitat angajatului sa-i dea suma de bani.

Lucrez in domeniul pariurilor, dar nu am mai jucat niciodata la aparate. Este pentru prima data. Sunt norocoasa. Am acceptat propunerea prietenilor, deoarece este ceva diferit fata de procedura clasica„, a declarat, pentru bzi.ro, mireasa.

Dupa ce a ridicat castigul, „hotii” au dus mireasa la propria-i nunta, asta bineinteles dupa ce au cerut o rascumparare. Cand a auzit de isprava, proaspatul sot al Xeniei a ramas fara cuvinte.

loading...

Nu stiam ca joaca la aparate. Ea intr-adevar lucreaza la pariuri sportive, dar nu joaca. Am ramas si eu uimit cand am auzit asta. Sper sa nu-si faca un obicei din asta„, a spus zambind mirele.

Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul de ştiri mesaj.md