GERMANIA caută MUNCITORI ROMÂNI calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic. Vezi cât de “mulţumitoare” sunt salariile

Cetatenii romani calificati in domeniul hotelier-gastronomic pot aplica pentru cele 34 de posturi vacante oferite de doi agenti economici din Germania, prin intermediul retelei EURES, salariul oferit fiind de minimum 1.500 de euro brut/luna, a anuntat Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM), scriu cei de la portalul de informatii incont.stirileprotv.ro

Angajatorii sunt Hotel Marriott Frankfurt si Block House, iar dintre cele 34 de posturi oferite 22 sunt pentru ospatar, 8 pentru bucatar/commis de cuisine/bucatar grill si cate doua pentru barman si receptioner.

Prima conditie pentru angajare este ca persoanele interesate sa aiba o calificare profesionala si experienta in domeniu, precum si cunostinte bune de limba germana si engleza (nivel A2 – B1).

Totodata, pentru posturile de receptioner, candidatii trebuie sa cunoasca sistemul de rezervare Opera si sa aiba cunostinte de limba germana si engleza, nivel C1- C2.

Conform AMOFM, angajarea se face pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe perioada nedeterminata, iar salariul oferit este cuprins intre 1.500 si 2.206 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala, in cazul posturilor de ospatar si barman, respectiv intre 1.500 si 2.054 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala, pentru posturile de bucatar/commis de cuisine/bucatar grill si receptioner.

loading...

Hotel Marriott Frankfurt asigura cazare si masa doar in timpul programului de lucru, contra cost, in timp ce Block House asigura cazare in primele 6 luni si masa pe toata perioada contractului de munca, doar in timpul programului de lucru.

Cetatenii romani care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul AMOFM Bucuresti, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectia pentru postul dorit.

Sursa foto. Mai multe informaţii interesante puteţi găsi pe incont.stirileprotv.ro