ŞOCANT! A ÎNDURERAT MII de OAMENI, ducând în spate corpul soţiei moarte, mai mult de 10 kilometri.

Cazul acestui om amărât este de-a dreptul incredibil. Anul acesta, pe data de 23 august, Dana Majhi şi-a pierdut soţia, pe Amang Dei. Aceasta a murit la doar 42 de ani, din cauza unor complicaţii cauzate de tuberculoză, boală foarte des întâlnită în India. Femeia şi-a dat ultima suflare la spitalul din Bhawanipatna, oraş situat la 60 de km de sătucul unde locuia familia sa, relateaza portalul de informaţii padtv.ro citând sursa realitatea.net.

În aceste cazuri, autorităţile asigură transportul persoanelor decedate la domiciliu, pentru a fi înmormântate, dar acest lucru nu a fost posibil şi în acest caz. Bărbatul îndurerat, fiind sătul să tot aştepte un răspuns oficial, dar şi lipsa de interes a spitalului pentru transportul trupului femeii care i-a fost pacientă au făcut ca soţul decedatei să recurgă la un gest ieşit din comun. Aşa că a luat trupul soţiei decedate, l-a înfăşurat într-o pătură şi pur şi simplu l-a luat în spate, cărându-l, pe jos, pe o distanţă de 10 km, fiind însoţit de fiica sa, o copilă de doar 12 ani…

barbat-india-sotie-covor-2_55491600

Iar când îl lăsau puterile si nu mai putea, Dana Majhi lăsa trupul femeii pe marginea drumului şi se aşeza lângă ea. Iar după ce-şi odihnea putin picioarele şi spatele, bărbatul se ridica şi îşi continua drumul groazei.

Totuşi, salvarea sa a venit în momentul în care o echipă de jurnalişti din apropiere l-au văzut cum se chinuie şi au chemat o ambulanţă imediat pentru a-l ajuta pe barbat să ducă trupul soţiei acasă. Dacă nu venea ambulanţa, bărbatul trebuia să mai care trupul soţiei încă 50 de km, până în satul unde locuia.

loading...

Cazul său incredibil de dureros, a fost intens mediatizat de jurnalişti, iar povestea sa a impresionat mii de suflete. Potrivit presei locale, însuşi prinţul Khalifa bin Salman Al Khalifa a fost mişcat de durerea bărbatului şi i-a oferit ajutor material.

Cu toate chinurile prin care a trecut, bărbatul a reuşit în cele din urmă să-şi înmormânteze soţia în satul ei natal.

Sursa articol: portalul de informatii padtv.ro