BLESTEMUL banilor de la LOTO se ADEVEREŞTE. Şi-a cumpărat o maşină din câştig şi a MURIT în drum spre casă.

Un bărbat de 62 de ani din Santa Mare a visat toată viaţa la “câştigul de la LOTO”, iar acesta a venit în aceasta vară. De meserie agronom, Gheorghe Ciubotariu a câştigat suma de 339.000 lei după ce a ghicit numerele câştigătoare la Loto 5/40. Din banii câştigaţi şi-a cumpărat maşina mult visată, un Volkswagen-ul Touran, maşină cu care Gheorghe Ciubotariu a intrat pe contrasens, izbind frontal un microbu, scriu cei de jurnalmm.ro citând portalul de ştiri romaniatv.net

În urma impactului, bărbatul a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Scos din autoturism de pompierii de la descarcerare, acesta a fost transportat la Iaşi, la Clinica de chirurgie toracică, în stare deosebit de gravă, potrivit jurnaliștilor de la ziarul Libertatea.

În impactul deosebit de violent, bărbatului i s-au fracturat toate coastele, iar acestea i-au străpuns plămânii. Deşi medicii l-au operat de urgenţă, nu au reuşit să-l salveze, organismul lui Gheorge Ciubotariu cedând după două săptămâni de luptă.

Mulţi dintre câştigătorii la loto din anii trecuţi au ajuns rapid la sapă de lemn sau, mai rău, şi-au pierdut viaţa, ajungându-se să se vorbească de un blestem al banilor picaţi din cer. Astfel, Dumitru Tărniceru, un botoşănean care, în ianuarie 1997, a câştigat aproape 130.000 de dolari s-a stins din viaţă la 47 de ani, la mai puţin de doi ani după ce a intrat în posesia banilor, din cauza unui infarct. Câţiva ani mai târziu, o familie care a câştigat un premiu important la loteria din Italia a murit, în timp ce se întorcea acasă, maşina în care se afla fiind izbită de tren.

Alţi câştigători la loto au ajuns să-şi piardă averea în timp record. Devenit cel mai tânăr milionar român, după ce în 2003 a câştigat 1,3 milioane de dolari la lot, suceveanul Daniel Neculai Amariei a ajuns la sapă de lemn în doar trei ani. Din banii câştigaţi, suceveanul le-a cumpărat celor patru fraţi câte un apartament, iar restul banilor i-a risipit pe afaceri falimentare, pe tot felul de maşini scumpe, precum şi pe petrecerile stropite cu cantităţi considerabile de băuturi alcoolice.

loading...

Nici ieşeanul Mihai Cazacu nu s-a descurcat mai bine. În 2008, acesta a acâştigat la loto 3,8 milioane de euro, iar în câţiva ani i-a risipit pe maşini de lux, vile somptuoase şi excursii pe toată planeta. Problemele s-au ţinut, însă, lanţ.

Alţii s-au trezit cu o avalanşă de cereri de ajutor, ajungând să regrete viaţa liniştită dinainte. Acesta este şi cazul unui sucevean, care a ales să aibă o viaţă liniştită în Vicovu de Sus şi să spună că era mai fericit înainte de a obţine marele premiu la Loto.

Sursă foto. Sursă articol: portalul de informaţii jurnalmm.ro