BLESTEMUL banilor de la LOTO se ADEVEREŞTE. Şi-a cumpărat o maşină din câştig şi a MURIT în drum spre casă.

Un bărbat de 62 de ani din Santa Mare a visat toată viaţa la “câştigul de la LOTO”, iar acesta a venit în aceasta vară. De meserie agronom, Gheorghe Ciubotariu a câştigat suma de 339.000 lei după ce a ghicit numerele câştigătoare la Loto 5/40. Din banii câştigaţi şi-a cumpărat maşina mult visată, un Volkswagen-ul Touran, maşină cu care Gheorghe Ciubotariu a intrat pe contrasens, izbind frontal un microbu, scriu cei de jurnalmm.ro citând portalul de ştiri romaniatv.net

În urma impactului, bărbatul a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Scos din autoturism de pompierii de la descarcerare, acesta a fost transportat la Iaşi, la Clinica de chirurgie toracică, în stare deosebit de gravă, potrivit jurnaliștilor de la ziarul Libertatea.

În impactul deosebit de violent, bărbatului i s-au fracturat toate coastele, iar acestea i-au străpuns plămânii. Deşi medicii l-au operat de urgenţă, nu au reuşit să-l salveze, organismul lui Gheorge Ciubotariu cedând după două săptămâni de luptă.

Mulţi dintre câştigătorii la loto din anii trecuţi au ajuns rapid la sapă de lemn sau, mai rău, şi-au pierdut viaţa, ajungându-se să se vorbească de un blestem al banilor picaţi din cer. Astfel, Dumitru Tărniceru, un botoşănean care, în ianuarie 1997, a câştigat aproape 130.000 de dolari s-a stins din viaţă la 47 de ani, la mai puţin de doi ani după ce a intrat în posesia banilor, din cauza unui infarct. Câţiva ani mai târziu, o familie care a câştigat un premiu important la loteria din Italia a murit, în timp ce se întorcea acasă, maşina în care se afla fiind izbită de tren.

Alţi câştigători la loto au ajuns să-şi piardă averea în timp record. Devenit cel mai tânăr milionar român, după ce în 2003 a câştigat 1,3 milioane de dolari la lot, suceveanul Daniel Neculai Amariei a ajuns la sapă de lemn în doar trei ani. Din banii câştigaţi, suceveanul le-a cumpărat celor patru fraţi câte un apartament, iar restul banilor i-a risipit pe afaceri falimentare, pe tot felul de maşini scumpe, precum şi pe petrecerile stropite cu cantităţi considerabile de băuturi alcoolice.

Nici ieşeanul Mihai Cazacu nu s-a descurcat mai bine. În 2008, acesta a acâştigat la loto 3,8 milioane de euro, iar în câţiva ani i-a risipit pe maşini de lux, vile somptuoase şi excursii pe toată planeta. Problemele s-au ţinut, însă, lanţ.

Alţii s-au trezit cu o avalanşă de cereri de ajutor, ajungând să regrete viaţa liniştită dinainte. Acesta este şi cazul unui sucevean, care a ales să aibă o viaţă liniştită în Vicovu de Sus şi să spună că era mai fericit înainte de a obţine marele premiu la Loto.

Sursă foto. Sursă articol: portalul de informaţii jurnalmm.ro 

1 Comment on BLESTEMUL banilor de la LOTO se ADEVEREŞTE. Şi-a cumpărat o maşină din câştig şi a MURIT în drum spre casă.

  1. Povesti de adormit copiii!
    Dar celor care au furat din greu de au secatuit tara, de ce nu li se intampla nimic!

Comments are closed.