Imagini INTERZISE oamenilor de rând! A fost ARESTAT că a filmat Oraşul Interzis din Beijing. Filmul este INCREDIBIL!

Americanul Trey Ratcliff, este un tânar foarte pasionat de drone şi de ce pot filma acestea în timpul unui simplu zbor. Astfel, americanul nu s-a gândit niciodata la repercursiuni sau la faptul că autorităţile nu sunt de acord cu astfel de filmări de tip „spion” şi a lansat o dronă să filmeze viaţa din Beijing, a zonei interzise de autorităţi. Drona a reuşit să filmeze zeci de ore de imagini extraordinare, dar americanul a făcut un rezumat de numai 4,18 minute în care a reuşit să prindă toate imainile şi peisajele uimitoare. Autorul imaginilor din film a trecut de la extaz la agonie în timpul filmărilor deoarece ceea ce făcea acesta s-a dovedit în cele din urmă a fi un lucru chiar periculos şi interzis de autorităţile chineze, scriu cei de la frip.ro

Din cauza faptului că anumite zone ale oraşului Beijing sunt restricţionate, drona a fost privită mai mult ca un spion, uimind oamenii pe deasupra cărora trecea. Şi pentru că Trey nu a cerut permisiunea autorităţilor chineze pentru a filma Oraşul Interzis, acesta a fost reţinut şi luat serios la întrebări pentru gestul său. Dar după ce a explicat că intenţiile sale au fost pur estetice, doar pentru a filma frumuseţile oraşului, în cele din urmă a fost eliberat… însă nu înainte de a i se sublinia foarte clar să evite primele două inele ale Beijingului, adică tocmai zona Oraşului Interzis şi împrejurimile acestuia.(VIDEO MAI JOS) De reţinut faptul că, o asemenea filmare realizată în Beijing, nu poate fi făcută decât de un om care are un curaj nebun şi căruia să nu-i fie frică de autorităţile din China.

Imaginile surprinse de dronă sunt filmate în unghiuri foarte largi, panoramice, arătând Beijingul într-o perspectivă cum nu s-a mai văzut. Cine ar fi crezut că în Beijing există o miniatură a Turnului Eiffel sau a catedralei Notre Dame?!! Cu siguranţă după ce veţi viziona acest videoclip, veţi înţelege de ce chinezii sunt un popor aşa de inventiv.

Sursa articol: portalul de informatii frip.ro