Un PROFESOR şi-a omorât soţia şi cei trei fii, apoi s-a SINUCIS. Rudele şi prietenii sunt în stare de ŞOC!

O localitate apropiată de oraşul irlandez Ballyjamesduff a fost zguduită de o crimă inimaginabilă. Ajunşi la faţa locului, anchetatorii au rămas înmărmuriţi de ceea ce aveau să descopere în locuinţa unei familii obişnuite. Trupurile neînsufleţite a trei fraţi cu vârste cuprinse între 13 şi 6 ani au fost descoperite pline de sânge şi cu numeroase tăieturi, în locuinţa pe care o ocupau alături de părinţii lor, decedaţi şi aceştia în dormitorul matrimonial. Profesorul Alan Hawe de la o şcoală din regiunea mai sus amintită şi-a ucis cei trei copii ai săi, pe Liam de 13 ani, Niall de 11 ani şi Ryan de numai 6 ani, apoi a omorât-o şi pe soţia sa, Clodagh, după care s-a sinucis, scrie jurnalmm.ro citând evz.ro

Autorităţile au fost alertate de colegii de şcoală ai lui Hawe alarmaţi că acesta nu a venit luni la cursuri şi nici nu răspundea la telefon.

Anchetatorii care investighează cutremurătorul caz sunt de părere că asasinul sinucigaş şi-a ucis familia în noaptea de duminică spre luni. Prima dintre victime a fost soţia. După ce şi-a ucis şi cei copiii, profesorul s-a sinucis cu acelaşi cuţit cu care îşi măcelărise familia.

Micuţa comunitate locale este în stare de şoc şi nimeni dintre cei interogaţi de poliţie – nici măcar cele mai apropiate rude – nu pare să fi ştiut despre existenţa unor probleme care să ducă spre o tragedie de asemenea proporţii. Mai mult, cei cinci fuseseră văzuţi împreună în duminica tragediei şi nimic din atitudinea lor nu a sugerat că ar fi probleme sau tensiuni în sânul familiei.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul de ştiri jurnalmm.ro

loading...