VIDEO INCREDIBIL! Au îngropat-o de vie la 16 ani, iar a doua zi ea ţipa din mormânt.

Povestea din rândurile de mai jos s-a întâmplat de curând în Honduras şi a făcut înconjurul lumii, scriu cei de la exclusiv24.net citând portalul de informaţii stirilekanald.ro

O tânâră cu vârsta de numai 16 ani a fost declarată decedată, iar după numai două zile de la înmormântare, aceasta a fost dezgropată de către iubitul ei care a spus la toată lumea că auzea ţipete din mormânt.

Rudy David Gonzalez, iubitul fetei, a alertat familia tinerei şi spusele lui au fost confirmate de un angajat al cimitirului unde fata era îngropată. Oamenii au venit cu toţii, au spart cavoul şi au dezgropat-o pe tânară iar atunci au avut parte de un şoc de nedescris.

„Nu mirosea a cadavru, avea o temperatură normală a corpului, iar din gura ei a ieşit apă cu sânge”, a povestit sora fetei decedate.

Ea a fost dusă de urgenţă la spital, dar eforturile medicilor nu au mai reuşit să o aducă la viaţă. Fata avea zgârieturi pe mâini, iar martorii spun că geamul din interiorul sicriului fusese spart, fapt pentru care familia fetei crede că ea trăia şi că a încercat să se salveze de acolo din mormânt.

https://youtu.be/jNk2ILT4bC0

loading...