VIDEO INCREDIBIL! Au îngropat-o de vie la 16 ani, iar a doua zi ea ţipa din mormânt.

Povestea din rândurile de mai jos s-a întâmplat de curând în Honduras şi a făcut înconjurul lumii, scriu cei de la exclusiv24.net citând portalul de informaţii stirilekanald.ro

O tânâră cu vârsta de numai 16 ani a fost declarată decedată, iar după numai două zile de la înmormântare, aceasta a fost dezgropată de către iubitul ei care a spus la toată lumea că auzea ţipete din mormânt.

Rudy David Gonzalez, iubitul fetei, a alertat familia tinerei şi spusele lui au fost confirmate de un angajat al cimitirului unde fata era îngropată. Oamenii au venit cu toţii, au spart cavoul şi au dezgropat-o pe tânară iar atunci au avut parte de un şoc de nedescris.

„Nu mirosea a cadavru, avea o temperatură normală a corpului, iar din gura ei a ieşit apă cu sânge”, a povestit sora fetei decedate.

Ea a fost dusă de urgenţă la spital, dar eforturile medicilor nu au mai reuşit să o aducă la viaţă. Fata avea zgârieturi pe mâini, iar martorii spun că geamul din interiorul sicriului fusese spart, fapt pentru care familia fetei crede că ea trăia şi că a încercat să se salveze de acolo din mormânt.

loading...

1 Comment on VIDEO INCREDIBIL! Au îngropat-o de vie la 16 ani, iar a doua zi ea ţipa din mormânt.

  1. Acum bani la calculator! Castiguri imediate si mari! Nu trebuie sa platiti nimic!
    Nu cumparati nimic! Oferta este noua! Selectam urgent persoane foarte serioase! Inregistrati-va gratuit acum, pe link-ul :http://bit.ly/2bMbLsG
    Se lucreaza in timpul liber, pe calculator. Nu cumparati nimic!
    Solicitați acum detalii la adresa de email: adyanavideo@yahoo.com

Comments are closed.