Un român de 23 de ani din Marea Britanie a fost OMORÂT cu sânge rece. Era ultima zi înaintea drumului spre România!

Un tanar de 23 de ani, din Brasov, a fost atacat cu cutitul si ucis pe strada, intr-un oras din Marea Britanie. Politia a arestat trei indivizi suspectati ca ar fi dat atacul despre care banuiesc ca a fost premeditat, scriu cei de la stirileprotv.ro

Nu se stie deocamdata motivul crimei iar anchetatorii britanici cer ajutotul populatiei din orasul Wolverhampton pentru a lamuri imprejurarile in care s-a petrecut oribila crima.

Mircea Cozmiuc avea 23 de ani si era plecat de aproape doi ani in Marea Britanie. Angajat la Amazon, sambata dimineata, in jurul orei 7, tanarul se indrepta spre serviciu, in orasul Wolverhampton. Era ultima lui zi de lucru inainte de concediul pe care planuise sa si-l petreaca acasa, la Brasov.

A fost atacat fulgerator cu cutitul de cativa indivizi care au disparut apoi in viteza cu o masina de culoare gri. Ranit grav, tanarul de 23 de ani era inca in viata cand a fost descoperit dar a murit o ora mai tarziu, la spital.

Politia britanica sustine ca a fost un atac tintit si a arestat trei suspecti in varsta de 33, 34 si 36 de ani a caror identitate nu a fost facuta publica deocamdata. Nici motivele atacului nu sunt cunoscute inca.

Urmariti VIDEO AICI! Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro