Nu avea permis dar a OMORÂT doi copii şi a fugit. Pe Facebook se laudă că “trăieşte pe banii lui tata”

In Galati, doi copii de 8 si 9 ani au fost ucisi intr-un cumplit accident, provocat de un tanar de 23 de ani, fara permis.

Un zgomot foarte mare! Si eu, in momentul ala, am iesit si am vazut doar un fum si o masina care s-a invartit de cateva ori si a ajuns in sant, acolo unde s-a rupt si stalpul. De abia dupa ce s-a asezat preful ne-am dat seama ca s-a intamplat ceva. Soferii, cand s-a linistit praful, nu mai era nimeni in masina: au fugit!

Soferul a pierdut controlul masinii in curba, dupa care i-a lovit in plin pe copiii care se jucau in afara drumului. Nu a putut sa controleze bolidul si s-a oprit la treizeci, patruzeci de metri mai incolo, intr-un stalp pe care l-a daramat. Cei doi copii ar fi trebuit sa mearga de luni la scoala, in clasa a doua si a treia. Echipajele de pe ambulantele care au fost chemate la locul accidentului nu au reusit sa-i mai salveze, scriu cei de la stirileprotv.ro

Florin, de opt ani, si Marian, de 9 ani, se jucau marti seara alaturi de alti doi copii, pe marginea soselei, in centrul comunei Foltesti. Nu au avut timp sa inteleaga ce se intampla. Intr-o fractiune de secunda, au fost spulberati de masina care gonea cu viteza foarte mare, sustin martorii.

Soferul a pierdut controlul masinii in curba, dupa care i-a lovit in plin pe copiii care se jucau in afara drumului. Nu a putut sa controleze bolidul si s-a oprit la treizeci, patruzeci de metri mai incolo, intr-un stalp pe care l-a daramat. Cei doi copii ar fi trebuit sa mearga de luni la scoala, in clasa a doua si a treia. Echipajele de pe ambulantele care au fost chemate la locul accidentului nu au reusit sa-i mai salveze.

Martorii sustin ca barbatul se intrecea cu alta masina si de aceea avea viteza foarte mare. Cel care a provocat toata nenorocirea se numeste Ivanciu Corcioveiu si are 23 de ani. Pe contul sau de Facebook spune ca traieste “pe banii lu’ tata”, in Roma, Italia.

Citeste continuarea pe portalul stirileprotv.ro