O poveste de viaţă INCREDIBILĂ! Lucrează ca femeie de serviciu şi este MASTERANDĂ în ROBOTICĂ.

Românii nu contenesc să ne uimească cu realizările lor, oriunde ar fi ei pe această planetă. Zilnic ne sunt prezentaţi la ştiri, români din străinatate care ajung să lucreze în marile companii ale lumii, sunt cu miile angajaţi la gigantul GOOGLE şi lista ar putea continua cu umplerea a zeci de pagini electronice.

Printre aceştia o găsim pe Viorica Paşcalău care a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu povestea ei de viata de-a dreptul incredibila. Viorica a beneficiat de susţinerea colegilor şi chiar a şefilor, în perioada studenţiei si a reusit ceea ce putini reusesc la varsta ei. Şeful ei spune că femeia de serviciu nu şi-a neglijat cu nimic treaba, în timpul în care era studentă. Profesorii de la Facultatea de Muzică sunt însă surprinşi de realizările femeii, scriu cei de la cyd.ro citând portalul de informaţii Adevarul.

„Dacă pleca două ore la un curs sau la un examen, recupera după program. Uneori, se întâmpla să vină şi sâmbăta la lucru, pentru ca să recupereze orele pierdute la cursuri”, spune Steliana Prelipcianu, superiorul acesteia. Colegii de serviciu ai femeii spun că sunt foarte mândri de diplomele Vioricăi. „Eu am aflat că este studentă, încă de când a fost transferată la noi.
Atunci, era la licenţă. Nu îmi venea să cred, dar s-a descurcat. Niciodată nu mi-am imaginat cum. De venit la lucru, venea şi peste program”, spune Mărie, colega Vioricăi de la Facultatea de Muzică.

În schimb, profesorii au fost surprinşi de realizările academice ale femeii de serviciu care curăţa zilnic, după ei. „Mie nu mi-a venit să cred că chiar avem o femeie de serviciu cu facultatea de mecanică şi master. Am văzut articolul din Adevărul şi m-am dus să înterb la poartă. Nici nu ştiu ce să spun, o cunosc pe doamna Viorica şi este de treabă, dar nu mi-am imaginat că are şi master în robotică”, a declarat Silviana Cârdu, profesor de pian la Facultatea de Muzică.
diploma
1
Sursa: Adevarul
Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul de ştiri cyd.ro

loading...