Băiatul GENIU de numai 14 ani, care are un IQ mai mare decât al lui Albert Einstein, este ROMÂN!

Despre copiii inteligenţi ai României se pot scrie sute de pagini, despre ce au realizat românii prin inteligenţa lor şi cum au ajutat aceştia “omenirea”, iar se pot scrie mii de pagini. Din modestie, nu o sa aduc aminte despre marile realizări ale românilor, ne este de ajuns să-i enumerăm pe cei de acum, care ne sunt contemporani. În Marea Britanie trăieşte o familie venită tocmai din Craiova, formată dintr-un tată care este profesor de Religie, şi o mamă care este medic stomatolog. Aceştia au un băieţel pe numele său, Mihail Iulian Bărăscu, de numai 14 anişori, care este considerat un geniu al lumii, scriun cei de la ziarulromanesc.net citând sursa Adevarul.ro

Băiatul este considerat un geniu, având coeficientul de inteligenţă mai mare decât al fizicianului Albert Einstein. El a fost evaluat de organizaţia internaţională Mensa (cea mai mare şi mai veche organizaţie de calculare a coeficientului de inteligenţă din lume) şi s-a dovedit că are un IQ de 162, „mai mare decât al fizicianului Albert Einstein“ (care ar fi avut un IQ de 160, după cum arată aceiaşi specialişti Mensa).

1

Olteanul de numai 14 ani vorbeşte engleza şi îşi doreşte să ajungă arhitect. Băiatul a scris deja primul său roman, iar acum lucrează la cea de-a doua carte. „Sunt foarte mulţi oameni care sunt inteligenţi, dar nu fac absolut nimic cu inteligenţa. Important este să faci ceea ce îşi place, iar eu sunt bucuros că pot face acest lucru. Sunt pasionat de arhitectură, dar în acelaşi timp vreau să fiu şi scriitor. Îmi doresc ca alţi oameni să citească cărţile pe care le fac eu ca să-i fac fericiţi. Cartea pe care am reuşit să o public se numeşte «Necromancer RPG: The Book», iar la cea la care scriu acum nu are un titlu decis încă, dar este SF“, a povestit micul Einstein.

Jurnaliştii britanici au spus despre olteanul în vârstă de 14 ani că este mai deştept decât fizicianul Albert Einstein. Odată cu recunoaşterea coeficientului de inteligenţă, Mihail Iulian Bărăscu a intrat în vizorul marilor universităţi din Anglia. „El este foarte bun la toate materiile şi are maxim de rezultate făsă să se chinuie prea mult. S-a integrat într-o comunitate care apreciază educaţia“, a povestit Gheorghe Bărăscu, tatăl lui Iulian.

loading...

Cititi continuarea articolului si mai multe informatii interesante pe portalul ziarulromanesc.net