Halucinat! O mamă s-a căsătorit cu fiica ei.

Patricia Ann Spann a fost arestată pentru incest.

Patricia Ann Spann din statul american Oklahoma riscă să fie condamnată la închisoare pentru incest, după ce a ieșit la iveală că s-a căsătorit cu fiica sa biologică. Anterior, femeia îl luase de soț pe fiul ei. Cele două femei s-au căsătorit în martie 2016.

Autorităţile din Oklahoma au descoperit că Patricia Ann Spann (43 de ani) este legal căsătorită cu fiica ei biologică, Misty Velvet Dawn (25 de ani).  În 2008, femeia a fost căsătorită cu fiul ei, Jody. După 15 luni a anulat căsătoria, cauza fiind incestul.

Totul a ieșit la iveală în luna august, când relația dintre Patricia și Misty a fost descoperită de autoritățile  locale. Patricia le-a spus autorităţilor că a pierdut custodia celor trei copii ai ei. Aceștia au ajuns în cele din urma la bunica din partea tatălui.

Ea consideră nu a făcut nimic greşit şi spune că i s-a părut normal să se căsătorească cu fiica ei. Cele două femei au fost arestate şi riscă până la 10 ani de inchisoare. Cauţiunea se ridică la 10.000 de dolari.  Sursa articol:  portalul de informaţii Click