Twitter face anunț bombă! Rețeaua de socializare oferă bani celor care pun video.

Compania Twitter a declarat marți, că oferă bani celor care pun videoclipuri.  Rețeaua de socializare dorește să concureze cu alte rețele precum YouTube și Facebook în ceea ce privește numărul de utilizatori și atractivitatea platformei virtuale.

Utilizatorii au dreptul să aleagă ce reclamă vor în videoclipurile lor,  iar banii se încasează din publicitatea care va fi împărțită de creatorii video-urilor și de Twitter. Reclamele vor fi difuzate la începutul clipurilor.

Twitter se află sub o presiune din ce în ce mai mare din partea investitorilor de a-și îmbunătăți atractivitatea și de a-și lărgi audiența care stagnează de mai multe trimestre — la finalul lunii iunie, rețeaua socială avea 313 milioane de abonați, cu numai 3 milioane mai mult decât în trimestrul anterior, au declarat reprezentanții rețelei de socializare.

Creatorii clipurilor care doresc să ia parte la acest program, nu vor fi obligați să își publice creațiile numai pe Twitter. Sursă articol: Portalul de știri Stiridepesurse.ro

loading...