Este INCREDIBIL! O fetiţă şi-a AMINTIT cele 10 vieţi avute anterior. Dovada că REÎNCARNAREA nu este doar un MIT şi atât ..

Mitul reîncarnării bântuie omenire de zeci de mii de ani. Totuşi există oameni care îşi amintesc vieţile avute sau trăite anterior. Dovezile nu sunt doar secvenţe de „vise”, sunt arătate dovezi, oameni care sunt încă vii şi locurile unde aceştia şi-au trăit viaţa. Cercetătorii au ajuns la concluzia că REÎNCARNAREA este ADEVĂRATĂ şi nu doar un MIT fără nicio dovadă.

Cu toţii ne întrebăm ce urmează după „moarte”?, iar adevărul este undeva la mijloc, credinţa fiecărui individ este cea care dă „valoare” sentimentală fiecărui INS în parte, fiecărei făpturi care trăieşte aici pe Pământ. Conform Creştinismului, după moarte, Dumnezeu va deschide Cartea Vieţii şi va  judeca dacă aţi urmat voinţa Lui. În cazul în care numele cuiva este în interiorul cărţii, atunci el va avea parte de viaţă veşnică alături de Dumnezeu; în caz contrar, el va îndura focul iadului. Dacă stăm să ne documentăm în Credinţa Orientală, după ce trecem în lumea de dincolo, suntem pregătiţi să ne reîncarnăm într-o altă viaţă.

O tânără fata, pe numele de Joey Verwey, este convinsă că a avut până acum zece reîncarnări diferite. Ea povesteşte că a reuşit să-şi amintească cu lux de amănunte, toate viţile sale anterioare. Fata susţine că prima ei viaţă a fost ca şi locuitor într-o peşteră, în urmă cu aproximativ 200 de milioane de ani în urmă, spunând că-şi aminteşte foarte bine cum fugea de dinozauri. În ziua de astăzi, ea a putut să arate peştera în care ar fi trăit în prima sa viaţă anterioară.

Povestea vieţii ei contiunuă, iar fata susţine că a trăit de două ori o viaţă în care-şi aminteşte că era sclav egiptean. Într-o alta viaţă, a fost un creştin persecutat şi spune că l-a întâlnit la un moment dat, pe Sf. Petru.

Despre ultima sa viaţă, tânăra crede că a fost cetăţean al unei zone din Africa de Sud, unde a avut doi soţi şi zece copii. Destul de interesant e faptul că aceasta a dovedit destul de uşor că evenimentul trăit de ea a fost unul foarte real. Tânăra a reuşit chiar să se întâlnească cu unul din aceşti copii, chiar dacă avea o vârstă destul de înaintată. Cei doi „martori” ai evenimentului petrecut cu zeci de ani în urmă, au vorbit şi şi-au amintit detalii foarte multe, amintiri pe care fetiţa nu avea cum să le cunoască altfel, căci avea doar 5 ani!

https://youtu.be/N2cTXq54PRc

Sursă articol: portalul de informaţii almeea.ro