Video! Murim aici! Cercetătorii au recepționat un mesaj SOS din 2057.

17 februarie 2057, este data exactă pe care militarul o indică în mesajul SOS.

S-a descoperit o înregistrare audio, despre care se presupune că ar fi fost interceptată de o echipă de specialiști. Înregistrarea a fost extrasă din Deep Web (internetul ascuns), mesajul audio este un SOS, lansat de un militar din anul 2057.

Data indicată de mesaj este 17 februarie 2057.  În semnalul SOS militarul a precizat că se află împreună cu câteva sute de oameni în subteran,  bărbatul oferă chiar și coordonate: latitudine 33.018 și longitudine 116.301.

Conform mesajului, regiunea în care se află supraviețuitorii (California, potrivit coordonatelor) a fost supusă radiațiilor și contaminării cu un virus pe care îl denumește VTR.

”Murim aici! Dacă cineva ascultă să trimită ajutor aici”,  spune militarul de mai multe ori. Bărbatul a mai spus că supraviețuitorii nu dispun de apă potabilă decât pentru încă 2-3 zile.

Specialistii au remarcat faptul că lipsesc totuși câteva elemente esențiale pe care orice om în pericol le-ar specifica. Militarul nu spune cine este, transmite mesajul și abia la final indică situația dramatică în care se află,  fără hrană și apă dar și faptul că se află într-o zonă contaminată de radiații și virusul VTR.

Cercetătorii au declarat că nu există deocamdată niciun studiu realizat pe marginea înregistrării care să demonstreze că mesajul SOS ar fi real sau fals.
Sursă articol Portalul de informații Cyd

2 Comments on Video! Murim aici! Cercetătorii au recepționat un mesaj SOS din 2057.

  1. lolololololo // 27 septembrie 2016 at 14:44 //

    farsa, se aude metalic, e fals, e facut pe calculator, e manipulare, inductie,

Comments are closed.