Gheorghe Mărmureanu anunţă: vom mai avea un CUTREMUR mare în România, dar …

Gheorghe Mărmureanu, directorul onorific al Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP), crede că în perioada imediat următoare, vom mai avea parte de cutremure, însă de intensitate mică sau foarte mică. Acestaa declarat că până la producerea unui seism major va mai trece timp, scriu cei de la informatiazilei.ro

 „Vrancea asta nu doarme, văd că își caută de treburile ei. Sunt și eu curios ce vrea să facă. Asta este viața…Deocamdată eu sunt absolut optimist și nu cred că vor mai fi în perioada imediat următoare cutremure de tipul celui de azi-noapte, ci mult mai mici. Nu sunt Dumnezeu ca să spun, dar știu destul de multe pentru că sunt omul care a făcut partea seismică la Casa Poporului (Palatul Parlamentului n.r.), la Cernavodă, etc. Cutremurele mari nu au loc în fiecare zi, au loc la o anumită distanță în timp. Deocamdată mai e un timp până la un cutremur mare”, a explicat Mărmureanu pentru Agerpres.

Rugămintea mea este ca toţi care citesc acest articol să fie atenţi la campaniile cu şi despre cutremur, ce se derulează zilnic la televizor. Orice informaţie va poate salva viaţa.

Sursa foto.

loading...