La doar 15 ani, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru o FARSĂ.

Ceea ce considera că este doar o farsă nevinovată s-a dovedit a fi momentul care i-a distrus viața unui adolescent de 15 ani din Lousiana, SUA, care a fost condamnat pentru terorism. Paul Horner a primit 25 de ani de închisoare pentru ”swatting”, denumire acordată farselor la adresa poliției, când o persoană anunța în mod anonim o crimă sau de o amenințare cu bombă nexistentă.

Horner a dat mai multe telefoane la poliție spunând că deține informații în legătură cu locul unde se ascund teroriști, în speranța că autoritățile se vor duce în casa celor cu care se luptă într-un joc online.

Oamenii legii au demonstrat că tânărul a sunat de mai multe ori la numărul de urgență iar trupele SWAT au fost trimise la locuințele rivalilor săi de joc de mai multe ori.

Paul a fost găsit vinovat pentru 2 acuzații de terorism și a fost trimis la închisoare, din care nu va mai ieși până la 40 de ani.

În ciuda vârstei pe care o are, Horner a fost judecat ca un adult și condamnat pentru terorism domestic în baza probelor din Actul Patriotic din 2011. Din cauza plângerilor repetate la poliție, au fost rănite persoane nevinovate. Sursă articol Portalul de știri REALITEA.NET

loading...