Preşedintele Iohannis îl VREA PREMIER tot pe CIOLOŞ după alegeri, dar va trebui să respecte un singur lucru …

Preşedintele României Klaus Iohannis, a anunţat în premieră, că este de acord ca “tehnocratul” Dacian Cioloş să rămână prim-ministru şi după alegerile parlamentare. Potrivit celor declarate de Iohannis, premierul ar trebui să-şi declare adeziunea la un partid politic pentru a fi repus în această înlaltă funcţie, scriu cei de la informatiazilei.ro

“Mulţi îşi pun întrebarea dacă Dacian Cioloş rămâne un premier independent şi după aceea se retrage sau dacă doreşte să-şi continue anumite proiecte. Recunosc că, personal, cred că ar face bine să continue proiectele bune începute, dar atunci să-şi declare măcar simpatia sau adeziunea sau preferinţa pentru partidul cu care ar putea să colaboreze în viitor, sigur după alegerile parlamentare.

Dacian Cioloş ar putea să-şi continue proiectele importante dacă acum, când exuaţia este încă incertă, îşi declară intenţiile de viitor şi, mai devreme sau mai târziu, ar trebui să declare şi cu cine ar vrea să pună în practică proiectele”, a precizat Iohannis.

Sursă foto. Sursă articol: portalul informatiazilei.ro

loading...