Video șocant! În Egipt a fost descoperită o monedă cu chip de extraterestru pe ea.

O echipă de specialiști este convinsă că a descoperit o monedă care este dovada indestructibilă a faptului că extratereștrii există și că au trăit pe Pămînt, acum mult timp.

Moneda a fost descoperită în timpul unor lucrări efectuate în Egipt. Ea este inscripționată cu litere grecești: ”Opportunus Adest”, în traducere înseamnă ”Convenabil”, sau ”Moment oportun”. Specialiștii cred că monedele aveau o valoare foarte mare în acele timpuri.  Înfățișează un chip deosebit care seamănă foarte mult cu extratereștrii.
Conform presei internaționale, cercetătorii nu pot afla cu exactitate din ce perioadă datează pentru că este deteriorată pe alocuri. Ei mai cred că ar putea fi un fals.
Specialiștii mai cred că ar putea reprezenta o persoană importantă din Grecia antică și nu neapărat un extraterestru.

Cercetătorii au mai descoperit și alte monede despre care cred că ar putea fi vorba de un OZN. Se spune despre acesta monedă ca ar proveni din Franța anilor 1680. Interesant e faptul că au inscripționat același mesaj ”Opportunus Adest”.

moneda-ozn

Niciun cercetător nu a putut afla cu precizie cînd au fost executate aceste monede. În timp ce pasionații de SF-uri, sunt de părere că aceste descoperiri sunt dovezi că extratereștrii există cu mult înainte de apariția omului. Sursă articol: Portalul de informații  CYD

loading...