Video! A cumpărat o casă veche și a făcut o descoperire istorică de proporții.

Jeff Highfield, un bărbat din Marea Britanie a cumpărat o casă veche de peste 250 de ani care i-a schimbat viața radical. În timp ce-și renova casa Highfield,  a rămas fără cuvinte când a descoperit o parte secretă a subsolului, care era o ieșire către o stradă subterană, plină de case de mici dimensiuni și tuneluri secrete.

„Credem că aceste căsuțe subterane au fost folosite pentru a crește animale, dar nu suntem siguri, deoarece este imposibil să găsești orice documente istorice despre acest loc“, a declarat Jeff.

Bărbatul încearcă să afle mai multe despre reţeaua de tuneluri. El mai crede, că este posibil ca în acele încăperi să fi locuit oameni scunzi.

Tot ce a putut afla este faptul că, casa a fost construită de membrii bogați ai societății din Stockton, din acea perioada in care prioritara era agricultura, iar tunelurile ar fi putut servi transportului stocurilor de mâncare în centrul orașului pentru a fi duse, mai târziu, spre portul din oraș. Sursă articol Portalul de știri NEWS AR.RO

https://www.youtube.com/watch?v=A-_FIC0pCWg