Mai mult decât ŞOCANT! S-a desparţit de SOŢ şi s-a CĂSĂTORIT cu tata SOCRUL

Lumea în care trăim ne oferă zilnic întâmplări atât de inedite, încât “paranormalul” este un lucru minor… În urmă cu numai un an de zile, soţii Liza Goddard ( 36 de ani ) şi Jason Harwood ( 35 de ani ) din Grimsby, Marea Britanie, spuneau un sincer DA în faţa ofiţerului stării civile, scriu cei de la romaniatv.net

Familia nou întemeiata părea destul de fericită, însă lucrurile nu au stat chiar aşa. Într-una din zile, Liza i-a cerut soţului ei divorţul, acesta fiind foarte surprins de decizia luată de aceasta, dar fără să caute răspunsul la întrebările ce-i veneau în cap, s-a hotărât să-i accepte dorinţa. Căsnicia lor a durat doar un an, perioada în care cei doi au locuit alături de tatăl bărbatului, un bătrân de 74 de ani, potrivit Daily Mail.

2977942100000578-0-image-m-19_1433838005331

Inedit este faptul că la scurt timp după ce actele de divorţ au fost semnate, femeia s-a recăsătorit rapid chiar cu cel care îi fusese socru, cu tatăl lui Jason, fără ca fostul soţ să ştie acest lucru. În momentul în care bărbatul a mers să îşi felicite tatăl a fost şocat să descopere că nouă lui mama vitregă este chiar fosta soţie.

Jason a mărturisit că a avut la un moment dat suspiciuni în legătură cu soţia să, dar că nu s-a gândit niciodată că amantul ar putea să fie chiar tatăl sau. Sursa articol.  Sursa foto.

loading...