Părinţii i-au cumpărat o păpușă fiicei, cu ocazia Crăciunului. Găsită după ani de zile, păpuşa îmbătrânise asemeni oamenilor

Unii experți în ocultism susțin că demonii pot poseda totul, pe noi și în special lucrurile din imediata noastră apropiere. Nu puține sunt legendele cu păpuși posedate care clipesc, vorbesc sau își mută locul în casă fără ca cineva să le fi atins, scrie efemeride.ro citând portalul de informaţii cyd.ro

Adevărat sau nu, cei mai mulți tind să creadă că este vorba de pură ficțiune, povești inspirate din filmele de groază. Dacă o păpușă poate fi manevrată pentru a părea posedată de demoni, cum a fost posibil ca o păpușă să îmbătrânească la propriu?

Cotidianul Daily Express a publicat povestea macabră a unei păpuși care a îmbătrânit asemeni unui om. O familie, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a cumpărat o păpușă fiicei cu ocazia Crăciunului.

Odată cu trecerea timpului copilul a încetat să se mai joace cu păpușa, dar a păstrat-o ca amintire dragă a copilăriei. Părinții fetei au decis să depoziteze jucăria într-o cutie în podul casei, unde stat timp de 11 ani. O curățenie banală a stârnit panica. Păpușa a fost găsită îmbătrânită la propriu, cu riduri din plastic ce păreau să o transforme într-o mumie.

Îngroziți, cei doi soți au decis să o arunce. A fost luată de un vecin al familiei, care ar fi vândut-o ulterior ca material de cercetare pentru expertul în paranormal Jim Eaton, acesta precizând că jucăria a fost posedată de un spirit demonic al casei.

loading...

Păpușa a ajuns în cele din urmă inspirație pentru filmul de groază ”Ghosts Caught On Film 2”, motiv pentru care cei mai mulți internauți au comentat că povestea familiei, care ar fi trăit cu o păpușă posedată și bătrână în pod, a fost doar o strategie pentru a promova pelicula.

Articol preluat INTEGRAL de pe portalul efemeride.ro