Video Șocant! Cunoscutul medic Robert Gallo susține că a inventat SIDA în mod intenționat cu scopul de a reduce populația globală.

Desoperitorul virusului HIV, a recunoscut că el a inventat SIDA.

Dr Robert Gallo, director al Institutului pentru Virologie Umana și co-descoperitor al virusului SIDA a declarat că de fapt ar fi creat virusul HIV/SIDA cu scopul de a reduce substanțial populația globală

Medicul a înaintat o cerere de brevetare a descoperirii sale despre virusul HIV/SIDA în anul 1984.  Foarte multe dovezi științifice arată în mod clar faptul că virusul SIDA este un brand secundar al programului american Virusul Special. Programul Virusul Special este un program virologic federal, inițiat în anul 1962 și încheiat în 1978. Ulterior, Virusul Special a fost administrat pe post de „supliment” injectabil pe durata campaniilor de vaccinare din Africa și din Manhattan.

Nu după mult timp de la încheierea acestei campanii, în întreaga lume a izbucnit un focar de infecție la nivel mondial cu un virus non-uman total diferit de cele existente în acel moment și foarte contagios.

La începutul acestui an Gallo a demisionat din funcția de „director de proiect” al programului federal de proiectare de virusuri cu numele Virusul Special.

În acest moment toată atenția este fixată asupra echipei medicale din cadrul Biroului de Contabilitate SUA, aflată sub conducerea lui William J. Scanlon. Între anii 1964 si 1978, programul virologic federal secret a cheltuit 550 de milioane de dolari din banii contribuabililor pentru crearea virusului SIDA. Sursă articol: Portalul de informații SECRETELE COM

loading...