Despărțire-șoc! După Angelina Jolie și Brad Pitt, un nou cuplu monden a făcut anuntul.

Mai mulţi jurnalişti de peste ocean, vorbesc despre o eventuală despărţire din lumea mondenă. De această dată este vorba despre Drake şi Rihanna, conform jurnaliştilor, aceştia ar urma să se despartă. Asta la scurt timp după ce, cei doi îşi declarau iubirea în mod public.

Fanii celor 2 vedete nu mai ştiu ce să înţeleagă din această decizie care i-a şocat. Acum câteva luni cei doi îşi declarau iubirea în mod public de câte ori aveau ocazia, şi acum sunt pe cale să se despartă. Surpriza a venit din partea lui Drake, admiratorii nu se aşteptau ca el să se despartă de Rihanna, acesta mărturisind de mai multe ori pentru mai multe canale TV şi ziarişti, că este îndrăgostit până peste cap de frumoasa cântăreaţa, cei doi aveau chiar şi acelaşi model de tatuaj.

Cum relaţia lor este destul de recentă, există zvonuri că aceştia au mai încercat şi în trecut să fie împreună. Frumoasa poveste de dragoste nu a ţinut prea mult. Cei doi nu mai locuiesc împreună şi au decis să nu mai formeze un cuplu.

Care este motivul despărţiri ?

O sursă apropiată a cântăreților a dezvăluit că:

“Fiecare din ei se vede cu altcineva în acest moment. Nu au o legătură monogamă. Se iubesc în continuare, dar au un program haotic, care nu le permite să aibă o relaţie ca oricare alta”,  a spus sursa pentru E!News.

Şanse de împăcare mai există, ca Drake şi Rihanna să fie împreună: “Totul se poate schimba. Fac parte unul din viaţa celuilalt”, a încheiat aceeaşi sursă.

Sursa articol: Perfecte.ro