O grupare de ŢIGANI a TERORIZAT o familie dintr-un cartier constănţean. Ce face POLIŢIA şi AUTORITĂŢILE? I-au eliberat …

Ţiganii fac legea în Constanţă … Cam aceasta este concluzia după urmărirea celor două înregistrări video. Totul a început de la faptul că, unul dintre agresori obişnuia să se plimbe pe strada Biruinţei cu maşina, trecând cu viteză foarte mare printre cei care locuiau acolo. I s-a atras atenţia asupra acestui fapt iar “individul” s-a supărat foarte tare. În plus, agresorul obişnuia să asculte manele date la maxim şi deranja localnicii de pe acea străduţă liniştită, scriu cei de la infoalert.ro citând portalul de informaţii cugetliber.ro

Intr-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa se arata ca:

„In seara zilei de 9 octombrie, la ora 19.00, aproximativ 30 de indivizi au încercat să pătrundă într-o locuinţă aflată pe strada Biruinţei, în care locuiesc un cuplu, soţ şi soţie, ambii cu vârsta de aproximativ 80 de ani. În aceeaşi casă, locuiesc şi nepoţii, 3 băieţi, aceştia fiind vizaţi de grupul de agresori.

La ora la care indivizii şi-au făcut apariţia, în casă se aflau proprietarii, nepoţii acestora, dar şi câţiva prieteni ai tinerilor. Mai multe persoane au tăbărât pe gardul locuinţei şi au încercat să intre cu forţa în casă. Unul dintre tinerii aflaţi în curtea locuinţei, a fost lovit cu bâta, în timp ce se lupta să ţină poarta închisă. Un alt tânăr a fost tăiat cu maceta la mână, acesta fiind şi bătut cu bestialitate, cu pumnii şi picioarele.

În urma cercetărilor, Daniel Opriş, Sorin Vasile Toma, Kenan Iusein, Dali Iumiut, Osman Sali, Osman Ercal, Alim Onasis, Alim Belgin au fost reţinuţi şi propuşi spre arestare, însă judecătorii au decis măsura controlului judiciar pentru toate persoanele reţinute.

loading...

„La data de 10.10.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii O.D, T.S.V, I.K, D.I, O.S, O.E, A.O. şi A.B, reţinuţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare,faptă prevăzută de art. 198 alin. 2 C.pen, cu aplic. art. 77 lit. a C.pen.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpaţilor faptul că: În seara zilei de 09.10.2016, în jurul orei 1900, au participat la o încăierare între 15 persoane, încăierare ce s-a produs pe strada Biruinței din mun. Constanţa, în faţa locuinţei persoanei vătămate A.R, încăierare în cursul căreia persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale de 40 – 45 de zile, conform procesului-verbal de concluzii preliminare al Serviciului de Medicină Legală Constanța din 10.10.2016 și nu se cunoaște care dintre participanți a produs urmările privind vătămarea corporală a persoanei vătămate. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpaţi”.

Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul infoalert.ro