Un hoţ şi-a făcut “meseria” de râs. A uitat banii în maşina pe care a jefuit-o.

Un hoţ nu foarte iscusit din Australia, a spart o maşină, însă s-a dat singur de gol şi nu a reuşit să-şi ducă planul până la capăt.

Tom Drury s-a trezit cu maşina spartă, o Mazda din 1994 cu radio care îi dădea mari bătăi de cap. Acesta era stricat, iar proprietarul s-a chinuit de mai multe ori să-l scoată din maşină pentru a-l înlocui.

Bărbatul a rămas fără cuvinte când a observat că maşina îi era spartă. Şocul si mai mare a fost atunci când a văzut că hoţul l-a “rezolvat” cu problema radioului.

“Nu mai mergea şi mă şi incomoda. Am încercat de mai multe ori să trag de el, dar fără succes. Ca să-l scot de acolo aveam nevoie de o uneltă specială pe care ar fi trebuit să o cumpăr sau să plătesc pe cineva care să rezolve problema cu radio. Dacă aş putea să-i spun un singur lucru hoţului, acela ar fi: «Mulţumesc»”, a declarat bărbatul potrivit metro.co.uk.

Hoţul i-a mai făcut un bine proprietarului maşinii, şi-a uitat şi economiile pe scaunul şoferului. Spre norocul lui, Tom nu şi-a rezolvat doar problema cu radioul, dar s-a ales şi cu 22,10 dolari. Sursa articol: Portalul de informatii Click Sursa foto

loading...