La 17 ani, a lăsat în urmă O SCRISOARE CUTREMURĂTOARE înainte de a se SPÂNZURA

Căile Domnului sunt bine păzite şi nimeni nu le poate afla! Aşa este, cu toate că era foarte tânără si era prea îndrăgostită, Alexandra a recurs la un gest suprem, totul pentru dragoste!

“Doamne, cât de greu îmi este…”, aşa începe biletul de adio scris de o adolescentă de 17 ani, înainte să-şi ia viaţa. Alexandra a fost găsită spânzurată în faţa casei. Cu câteva zile înainte, se despărţise de iubit. În scrisoarea cutremurătoare îl blesteamă pentru că a părăsit-o.

Tânăra a fost o domnişoară mereu zâmbitoare în fotografiile postate pe Facebook, cu toate că ascundea o mare tristețe. Miercuri dimineața, adolescenta de 17 ani și-a luat viața. Înainte de a recurge la gestul fatal, a scris un bilet de adio cutremurător, pe care l-a lăsat în dulapul ei. A explicat că nu a mai putut suporta durerea, după ce iubitul ei a părăsit-o și că nu vrea să mai trăiască, scrie reporterntv.ro.

„Doamne, cât de greu îmi este… Te iubesc și te blestem să iubești și tu așa cum te-am iubit eu și să nu fii iubit, cum mi-ai făcut și tu mie… sunt ultimele gânduri ale Alexandrei.

Se despărțise de prieten de câteva zile iar, marţi, chiar postase pe Facebook o poză în care anunța că este singură. Resemnarea pare să fi fost însă doar de suprafață. Elevă în clasa a XI-a a Liceului Tehnologic din Independența, fata urma să meargă la cursuri miercuri dimineață. Unchiul care venise să o trezească a găsit-o spânzurată de un copac.

loading...

A sunat la 112, sperând într-o minune, însă medicii nu au putut decât să-i constate decesul. Specialiștii spun că decepțiile în dragoste pot rupe echilibrul sufletesc al unui adolescent și se poate ajunge la tragedii.

Colegii Alexandrei sunt în stare de șoc. Ei au postat zeci de mesaje de condoleanțe pe Facebook.

Sursă articol: portalul de ştiri jurnalmm.ro