Bătrâni italieni, sedaţi şi furaţi de o BADANTĂ româncă, bănuită a fi JEFUITOARE în serie

Fapte care nu ne fac bine, se întâmplă de ceva vreme în Italia. O îngrijitoare româncă cu numele Angela Alupoae, de 35 de ani a fost arestată vineri 14 octombrie de carabinierii din Crotone în localitatea San Giorgio, cu acuzațiile de jaf agravat și vătămare corporală multiplă, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Cu numai o zi înainte, aceasta reuşise să se angajeze la un cuplu de soți bolnavi, un bărbat de 80 de ani invalid, suferind de diverse afecțiuni degenerative articulare, și o femeie într-o stare de inconștiență permanentă, pentru a-i îngriji. În aceeași zi, mai întâi l-a sedat pe bătrân oferindu-i un iaurt în care a introdus somnifere, l-a lovit în cap, iar apoi a furat din locuință bani, ceasuri, bijuterii, parfumuri și chiar și verighetele cuplului.

Imediat după groaznica întâmplare, bătrânul şi-a revenit şi a descoperit că fusese victima unui jaf, iar cu dureri și sângerând la nivelul capului, și-a chemat fiii care l-au dus la spital unde i-a fost diagnosticată o fractură craniană cu comoție cerebrală destul de severă pentru vârsta lui.

Băieţii bătrânilor au înaintat o plângere și carabinierii au reușit să o găsească pe femeie cu ajutorul unei alte românce, care le-a furnizat diferite nume și i-a dus până la locuința infractoarei.

În urma informaţiilor primite, în dimineața de 14 octombrie 2016, militarii au descins în casa locuită de circa zece români, unde badanta Alupoae a fost arestată și unde au fost găsite, într-un dulap, întreaga pradă (deja înapoiată proprietarilor) și câteva medicamente, probabil folosite pentru sedarea bătrânului.

Acum, cei care investighează cazul sunt de părere că aceasta ar fi autoarea a mai multor fapte de acest gen şi îi invită pe toți cei care o recunosc în fotografie să anunțe imediat cea mai apropiată unitate de carabinieri. Din informaţiile adunate de echipele de investigatori, se bănuieşte că “badanta infractoare” ar mai fi pus la cale cel puțin patru furturi de acest fel, două la Crotone, unul la Mesoraca și un altul la San Nicola dell’Alto, de fiecare dată în dauna unor bătrâni bolnavi și singuri.

Sursă articol: portalul de informaţii gazetaromaneasca.com