SĂRUTUL MORŢII! Curajul unui OM întrece orice închipuire

Cu greu sau foarte rar, suntem martorii unui asemenea moment unic. În timpul unei emisiuni televizate, un bărbat de origine chineză face un gest pe care nimeni, niciodată nu l-a mai făcut, acela de a săruta o cobră.

Din câte se ştie, cobra este un şarpe extraordinar de veninos, iar mişcările lui sunt foarte iuţi în comparaţie cu alte specii de şerpi. Pe lângă toate acestea, veninul unei cobre poate ucide un om în doar câteva minute de la muşcătură.

Cu toate acestea, în videoclip putem observa cum în ring se află o cobră şi un tânăr care stau faţă în faţă, se acomodează unul cu celălalt, iar cobra prim faptul ca este foarte imprevizibilă, îl atacă pe acesta de câteva ori.

Cu toate că este vizibil neliniştită, tânărul se apropie de cobră şi într-un moment de linişte se apropie atât de tare de cobră încât o sărută pe gură. Momentul unic în lume a fost surprins de camerele de luat vederi şi în doar 48 de ore a devenit viral pe Internet.

Curajul tânărului a fost de neimaginat fiind aplaudat la scenă deschisă, cu toate că, cei aflaţi în public erau convinşi că emisiunea se va termina într-un mod tragic. Până la urmă totul a fost perfect.