Agenţia Spaţială Americană NASA: 15 zile va fi BEZNĂ TOTALĂ în luna NOIEMBRIE

Totul a plecat de la o ştire apărută în mediul online, pe site-ul newsformeplus.com, unde se specifică faptul că, specialiștii de la NASA susțineau că Pământul va fi în întuneric total, în perioada 15 – 29 noiembrie 2016. Din informaţiile transmise de agenţia NASA, un astfel de eveniment s-a mai produs în urmă cu un milion de ani, scriu cei de la nationalisti.ro

În relatarea site-ului newsformeplus.com, începând cu 15 noiembrie, ora 3:00 a.m, până pe 30 noiembrie, ora 16: 15 p.m, Pământul se va cufunda în întuneric din cauza unui eveniment astronomic între Venus și Jupiter. Explicaţia ar fi următoarea: Venus va trece prin sud-vestul planetei Jupiter și va străluci de zece ori mai mult decât aceasta. Lumina venusiană va încălzi substanța gazoasă din care este format Jupiter, cauzând o reacție masivă.

Această reacție va aduce la eliminarea unei cantități mari de hidrogen în spațiul cosmic, care va intra în contact cu Soarele pe data de 15 noiembrie, ora 2:50 a.m. Hidrogenul va cauza o explozie masivă la suprafața Soarelui, care va duce la creșterea instantanee a temeraturii acestuia, cu 9.000 de grade Kelvin.

Exploziile care se vor produce pe suprafața Soarelui îi vor da o culoare bleu-gri. Soarelui îi vor trebui 2 săptămâni să capete culoarea galbenă, cu care suntem obișnuiți. Conform raportului în cauză, temperatura de pe suprafața Pământului va crește cu 8 grade Celsius și nu vor fi fenomene majore.

Oficialul NASA, Charles Bolden, a prezentat la Casa Albă un document de 1000 de pagini în care explică acest fenomen.

loading...

Pentru ca cititorii să nu intre în panică, va pot spune că există temeri în privinţa veridicităţii acestei informaţii. Cu toate acestea vă prezint mai jos sursa articolului.

proba-1——————————————————————————————————————-

proba2