Jucătorul BĂSESCU atacă din toate părţile. Vizaţi sunt: Iohannis, Cioloş şi Alina Gorghiu

Joia ce tocmai a trecut, Traian Băsescu şi-a depus candidatura pentru viitoarele alegeri legislative ce vor avea loc în data de 11 decembrie 2016. Acesta va conduce lista de la Bucureşti a Partidului Mişcarea Populară pentru Senat. După cum se ştie, imediat a aterizat la B1 Tv, ca invitat de onoare, iar în emisiune a lansat adacuri dure la adresa preşedintelul Klaus Iohannis.

„Iohannis face un joc de o mizerie inimaginabilă. Împarte partidele în bune și rele (…) Nu poate împărți țara între el și “bobocica” aia cum o chemă… Gorghiu… Joacă o partitură catastrofală. Iohannis nu înțelege ce se întâmplă cu România. Are loc o politică de legumizare a României. Românii sunt ușor de manipulat, de aceea privesc cu bucurie spectacolul cătușelor. Dar nu poți face din România o legumă în UE sau în NATO decât dacă prostești poporul”, a spus fostul președinte la B1 Tv.

Înfierbântat şi vizibil iritat de situaţia actuală din România, Băsescu a trecut de la preşedinte la Cioloş, criticându-l pentru faptul că “face cea mai mare ticăloșie de după anul 1989”, aici referindu-se la faptul că guvernul favorizează investitorii străini în defavoarea celor autohtoni și că vrea tehnocrați incompetenți peste tot în detrimentul elitelor din politică.

„Sunt convins că îmi pot servi, în continuare, ţara, punând la dispoziţia legislativului experienţa uriaşă pe care am acumulat-o ca Ministru, Primar General şi Preşedinte, şi, nu în ultimul rând, experienţa de comandant de navă, care m-a călit, m-a făcut capabil să înfrunt orice și mi-a dat dimensiunea reală a loialității față de țară. Eu mi-am depus candidatura, dar cei care vor decide sunt bucureştenii şi, pentru întregul PMP, românii”, a scris fostul președinte și pe Facebook.

Faptul că Traian Băsescu nu-şi găseşte liniştea decât atunci când “atacă”, este evident un moment de slăbiciune pe care în simte în privinţa elegerilor, partidul domniei sale fiind cotat cu un procent foarte scăzut în ceea ce priveşte voturile românilor din 11 decembrie 2016. Ca o concluzie, vom vedea o campanie electorală ce se va desfăşura în spiritul “luptei pentru ciolan”, unde prioritar nu va fi “viitorul mai bun al românilor” ci tocmai acapararea încrederii votanţilor prin “vorbe goale” aruncate în neantul unor emisiuni de televiziune. Din ceea ce s-a întâmplat la alegerile primarilor, partidul condus de Traian Băsescu a obţinut un scor slab în comparaţie cu celelalte formaţiuni politice din România.

loading...