Video! Un hoț de buzunare a ajuns erou pentru victima sa. Ce a făcut bărbatul a șocat pe toată lumea.

Un hoț de buzunare a devenit erou în ochii oamenilor, după ce a salvat viața victimei sale la metroul din Paris. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din metrou se vede cum un bărbat jefuiește un tânăr, aparent beat, care stătea pe un scaun din apropierea metroului, apoi hoțul pleacă. Un alt bărbat îl privește pe cel care fusese jefuit cum cade pe șine și se întoarce cu spatele, fără a-l salva.

Un metrou care intra în stație, oprește la timp pentru a evita să-l lovească pe bărbatul căzut pe șine. Printr-o ironie a sorții, tocmai cel care îl jefuise îi salvează viața, alergând spre el și-l ridică pe peron.

“Înăuntrul fiecărui hoţ este o fiinţă umană, iar în fiecare trecător inocent ar putea fi un ticălos”, a comentat poliţista Emmanuelle Oster incidentul.

Gestul bărbatului l-a transformat pe acesta dintr-un hoț de buzunare într-un erou, de către ooamenii din întreaga lume. Înregistrarea cu hoțul erou a devenit virală și fost vizionată de peste 5 milioane de ori pe Facebook, de când a fost publicată de France 5.  Sursă articol: Portalul de știri  STIRILE PROTV Sursă foto

loading...