Care sunt cele 3 MARI SECRETE ale MORŢII!

Channeling-ul este actul de a permite unei alte forme de viata sau entitati sa canalizeze energie prin intermediul corpului fizic; asemanator cu telepatia, cu exceptia faptului ca se refera la un sens unic de fuzionare a energiilor si a formelor-gand, scriu cei de la portalul almeea.ro

In urma unui chanelling efectuat cu un spirit, o femeie ne povesteste ce informatii a primit de la acesta cu privire la moarte. Iata cele 3 puncte principale:

1) Moartea este transformare

Atunci cand mori, nu ai disparut in neant, intr-un fel de gaura neagra. Moartea este pur si simplu o schimbare sau o transformare dintr-o stare in alta. De fapt, moartea este ca finalizarea unui ciclu.

Atunci cand cineva moare, se intampla pentru ca acea persoana a terminat tot ceea ce era nevoie in forma fizica si a trebuit sa se intoarca inapoi la forma sa adevarata, care este spiritul. Acea persoana inca mai exista, doar ca e diferita.

loading...

Spiritele celor dragi care au murit, doresc sa comunice cu tine, intrucat ele exista si inca fac parte din bucuriile si provocarile tale, aici pe pamant. Chiar daca ele nu pot fi fizic cu tine, totusi ele se afla langa tine din punct de vedere spiritual si emotional. Daca ai pierdut pe cineva drag, sa stii ca acea persoana inca exista si incearca sa se conecteze cu tine.