Video! O fetiță a fost născută de două ori.

Lynlee Hope, o fetiță din statul american Texas s-a născut “de două ori”, o dată în martie și a doua oară în iunie, după ce a fost supusă unei intervenții medicale de îndepărtare a unei tumori rare.

”Doctorul ne-a spus că e ceva foarte grav cu copilul, că avea teratom sacrococcigian”, a declarat Margaret Boemer, mama lui Lynlee.

Teratomul sacrococcigian este o tumoare care se dezvoltă înainte de naștere din zona coccisului copilului, fiind o problemă de sănătate ce apare mai des la fete decât la băieți. Tumoarera se întâlnește în mod obișnuit la nou-născuți, însă apare foarte rar, circa un caz la 35.000 de nașteri, conform medicilor.

Dr. Darrell Cass co-director al Centrului de Neonatologie din cadrul spitalului din Texas și profesor asociat la Baylor College Medicine a luat împreună cu mama fetiței de a face o operație de urgență. După ce medicul i-a extirpat tumoarea în martie, la 24 de săptămâni de sarcină a plasat fetiţa înapoi în uterul mamei ei, care şi-a putut duce sarcina la capăt.

Lynlee s-a născut din nou, prin cezariană pe data de 6 iunie perfect sănătoasă  Sursă articol: Portalul de informaţii unica

https://youtu.be/Yh8ey1vzKag

loading...