Când s-a NĂSCUT, FETIŢA nu avea CHIP, iar lumea medicală era îngrozită. Cum arată astăzi fetiţa?

Totul s-a întâmplat în Statele Unite ale Americii, atunci când s-a născut Juliana Wetmore, “o fetiţă fără chip” despre care toată lumea a aflat, unii dintre aceştia mai răutăcioşi, spunând că micuţa este cea mai urâtă fiinţă de pe pământ. Diagnosticul pus de doctori cu patru luni înainte de a se naşte a fost: sindromul Treacher Collins, o malformaţie facială destul de gravă, scrie portalul teotrandafir.com

Cu toate că mama a fost anunţată de medici despre boala copilului care era încă în pântece, aceasta a decis să o aducă pe lume pentru că spera ca având grija de ea ca de ochii de cap, aceasta se va dezvolta normal.

s-a-nascut-fara-chip

Copiii sunt fiinţe fără protecţie şi au nevoie de 100% atenţie pentru a se dezvolta. Juliana a avut noroc cu părinţii ei grijulii, doi oameni care şi-au asumat naşterea micuţei cu acel chip greu de privit de oricine.

Sindromul Treacher Collins, spun medicii că se poate moşteni genetic şi este o malformaţie a structurii feţei, afectând oasele şi ţesuturile. Gravitatea acestei afecţiuni poate varia de la generaţie la generaţie, susţin medicii, scriu cei din presa americană.

loading...

Tami şi Thom Wetmore, pârinţii Julianei, au remarcat la 24 de săptămâni de la naştere ca micuţa începe să arate ca un copil normal. Fetiţa se vindecase după ce împlinise vârsta de 2 ani şi jumătate, iar acum arată ca o adevarată prinţesă. Fetiţa care locuieşte în Texas arată astăzi ca un copil normal.

Sursa articol: teotrandafir.com