Un ROMÂN a primit 34 de ani de închisoare pentru DOUĂ CRIME deosebit de SADICE

Românul Valentin Ion (foto sus) şi spaniolul Juan Cuenca au primit sentinţe de câte 34 ani închisoare pentru asasinarea jucătoarei olandeze de volei Ingrid Visser şi a partenerului ei Lodewijk Severein, pe 13 mai 2013, într-o casă de vacanţă din Molina de Segura, relatează EFE, citat de Agerpres.

Tribunalul din Murcia a stabilit ca vinovaţii, care au dezmembrat cadavrele după omor, să plătească despăgubiri familiilor victimelor în valoare totală de 200.000 euro.

Un alt cetăţean român, Constantin Stan, care a participat doar la tranşarea cadavrelor şi îngroparea lor, a primit 5 luni închisoare pentru delictul de tăinuire a omorului.

Acesta a fost obligat să plătească şi suma de 16.000 euro ca despăgubiri fratelui voleibalistei şi celor doi fii ai bărbatului asasinat, scriu cei de la reteauadestiri.ro

ingrid-visser

loading...

Sentinţele nu sunt definitive şi pot fi atacate în apel la Tribunalul superior al regiunii Murcia.

Valentin Ion şi-a recunoscut vina luna trecută, când a mărturisit că i-a ucis în bătaie pe cei doi în timpul unei confruntări care a avut loc în mai 2013, într-o casă de vacanţă închiriată de Juan Cuenca.

Ion le-a lovit pe cele două victime cu o scrumieră şi o vază şi, după ce au murit, a dezmembrat corpurile, a aruncat o parte la gunoi, în apropierea unei pieţe chinezeşti şi a îngropat restul într-o livadă.

Românul a mai recunoscut că a primit 1.200 de euro din partea lui Cuenca, însă a negat că acesta l-ar fi plătit să-i ucidă pe cei doi olandezi şi că banii ar fi fost contravaloarea drumului de la Valencia la Murcia, reaminteşte Agerpres.

Citiţi pe portalul  reteauadestiri.ro continuarea articolului: “De ce a fost ucisă Ingrid Visser”